Minttu-suklaa Puffet-kakku

valmistusaika: n. 15 / 6-9 annosta / Helppo

Ainekset

4 dl vispikermaa
1,5 - 2 rkl tummaa kaakaojauhetta
0,5 dl tomusokeria
9 kpl Puffet Minttu
150 g tummaa suklaata rouhittuna
4 kpl Pätkiksiä paloiteltuna
2 kpl After Eight -suklaata puolitettuna
muutama mintunlehti

Valmistus

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää kaakaojauhe ja tomusokeri siivilän läpi vatkauksen loppuvaiheessa. Laita Puffet-jäätelöt vieri viereen tarjoiluvadille (3 vierekkäin ja 3 päällekkäin). Levitä Puffet-kerrosten väliin kermavaahtoa ja suklaarouhetta. Levitä loput kermavaahdosta Puffet-kakun pinnalle. Koristele suklaarouheella, Pätkiksillä, After Eight -suklailla sekä mintunlehdillä.